fredag 11. februar 2011

Bursdag

 I dag har eg bursdag.
Eg blei født for 51 år sia på et bad på St.Elisabeth i Tromsø, mamma hadde svangerskapsforgiftning og strengt sengeleie.Ho hadde mista 2 jenter tidligere og oddsen for at en av oss kunne komme til å dø var stor.

Til tross for at mamma var aleine , uten noen av personale i lag med seg da eg blei født ,gikk de godt. Eg veide 1970 g og var 44.5 cm lang, og blei lagt i kuvøse. En halv time før eg blei født,kom det til verden ei anna lita frøken, og vi to delte samme kuvøse.Det var bare en bleie imellom oss, Hanne blei navnet hennes.

Opp igjennom oppveksten brukte eg å sei at eg var forbytta , at egentlig skulle eg bo i Sørreisa. Men det stemte ikje- eg var  havna i rett heim og rett familie. Da eg begynte på gymnaset møttes Hanne og eg igjen, vi havna i samme klasse. For 2 år sia møttes vi igjen på 30 års jubileet for gymnaset og siden har vi hatt FB kontakt.

Meg og Hanne som russ- Hanne er den minste av oss.

Dagen i dag starta bra-etter litt lite søvn i natt. Dro til Finnsnes og fikk handla litt og sett verden utenom huset..Kjente fort at eg blei sliten og kvalm, og at formen egentlig ikje er så bra..æsj.....fikk no prata med kjente og tatt en matbit på cafè i lag med mannen min..måtte etterhvert forlate da matlukta blei for påtrenganes...

Kjenner litt på det her med kor lite en tåler og kor fort en blir sliten- egentlig hadde eg lyst å legge meg på sofaen på cafeèn , men sånt gjør en da ikje...hadde vel pent blitt bedt om å forlate lokalet da..

No sett eg å slappe av i godstolen- har spist et stykke med morsdagskake og drukke en hjemmelaga latte m/soyamelk- deilig...Seinar blir det Milanopizza med den rågode dressingen deres- mmmmmmmmm..

Dagen i dag er litt spesiell 11.02 2011- ikje bare tallmessig , men eldstegutten bestod teoriexamen på lappen. Gratulere Martin- du e`flink....
Carpe Diem

2 kommentarer:

eljos sa...

Gratulerer så masse med dagen! Jeg håper du får en fin dag

marjas sa...

Takker- joda fornøyd hittil :-)