mandag 28. februar 2011

3. kur og elendig form...

Forrige uke var ei særdeles hæktisk uke- 3 møtar på like mange dager- heldigvis ett år tel neste årsmøte..

Torsdag var det tid for ny cellegiftkur- blei dårlig ut på torsdags ettermiddag/kveld. Forholdsvis bra form tidlig på fredagen, men kunne eg holde ræva i ro-å neida...fikk smellen seinar på dagen. Har ikje vært så veldig kvalm , men nokka så utrolig sliten..synes det er veldig tungt å ikje klare å sitte oppe så lenge i gangen...I tillegg har eg fått mere vondt i armen etter cellegifta og i går måtte eg en tur innom legevakta- hadde fått feber...og alle prøvan så fine ut, så da kunne eg dra heim igjem.
I dag har eg vært innom jobb en snartur- koselig å se kollegaene igjen..No blir det full restitusjon non dager framover...stort sett bare egenpleie som står på programmet..


2 kommentarer:

Bibbi sa...

Eg sov meg stort sett igjennom dag 2-4 etter kur, så det er vel bare "kule" han litt :) Det skulle vært sånn at man fikk pleie på resept når man er så dårlig- alt fra oppvartning til neglepleie-ansiktsmaske med agurkskiva over slitne øyer etc.... ;) Bare plinge på ei klokka så sto det noen der til tjeneste (drømme e jo lov) For egen del så nyter eg at energien er på full fart tilbake, og det er nesten to måneder siden siste kur.. så det tar nok ei stund før man klare å bygge seg opp igjen ja. Du får gi beskjed når du føler for en kafétur :) Klem

marjas sa...

Ja det hadde vært nokka å få pleie på resept- kunne ha gjordt seg med litt massaje , noen som laga mat osv.
Skal kule han fram til neste kur- så eg er i bedre form . Var hos Sissel Hole og fikk masse påfyll.