lørdag 22. januar 2011

Mamma du e`galn...

Eg bråvåkna 0755 i morrest - hørte ingen lyd fra stua- ropte så etter Kimmi, men han svarte ikje. Hoppa ut av senga og løp ut i gangen førr å vekke ungan." Dokker må stå opp- det er bare 5 min til bussen går"- sa eg, dundra i døra til Kine og åpna den. Kimmi satt forvirra i senga og så på meg- da kom det fra Kine - mamma e`du galn , det e`lørdag. Joda ho hadde rett- ikje at eg er gal, men at det er lørdag...

Og sånn går no dagan.

Ha en fin dag folkens og ei strålende hælg.

2 kommentarer:

eljos sa...

Hei, jeg fant bloggen din hos Kanskje-kanskje, og vil gjerne legge den inn hos meg også. Jeg er ferdig med alle bahandlinger, operasjon, stråling og cellegift etter lungekreft. Jeg var enormt plaget av kvalme under og etter cellegiftkurene, jeg har skrevet litt om det i min blogg. Jeg endte til slutt på Smoothie med herbalife ernæringspulver, jordbær og banan. Det sklei rett ned og ga meg næring og styrke.
Håret mitt har vokst ut igjen, og det vil jo ditt hår også gjøre. Skulle da ha stråling også? Det verste er jo cellegift, syntes jeg, pga av kvalmen. Lykke til, jeg vil følge bloggen din, og kjekt å lese om ungene også.

marjas sa...

Hei, skal ha stråling etterpå 25-30 behandlinger- må da dra til Tromsø å bo 5 daga i uka.Har det bra nå- formen er bra, skal å ta prøva på immunsystemet på mandag. Er spent på verdian.
Ha en fin dag- klæm fra Johanne-Marie