mandag 24. januar 2011

Blodprøve


I dag var dagen for å sjekke hvordan det står til med immunnforsvaret mitt. Har legen 3 mil unna , men fikk lov til å ta prøvene på hovedlegekontoret som det bare er 1 mil å kjøre til.
Heldigvis fant laboranten lett blodåra i dag...
Prøvesvaret avslørte okei blodplater, men veldig lav på hvite og neutrofile og en Hgb i laveste område. Tar jo  i utgangspunktet jern 2 ganger for dagen pga GBP.

Eg er veldig glad for at eg slipper tilførsel av G- CSF- en kur som legen sier har store bivirkninger på muskel og skjelettet.Satser på at verdian er bedre før neste kur.

I dag står skreimølja på menyen- mmmm skal bli delig.

Ha  en fin dag.

2 kommentarer:

M sa...

Middagen høres fristende ut! Håper du fort får opp verdiene der de skal. Kosttilskudd og denslags har du vel allerede fått tusen tips om..? Min mor ringte senest i dag: Floradix! (For å få opp jernet, hjar tappet en god del blod nå) Sto akkurat utenfor et apotek, så det passet jo fint.

marjas sa...

Bruker allerede en god del heøsekost, har vært opptatt av dette i mange år- i tillegg tar eg jern pga GBP, men d ser ikje ut til å hjelpe så veldig no. Floradix- nokka e anbefale andre å bruke, mn eg hære ikje lukta....den gir også økt matlyst.
Hemojern er også flott til å få opp jernnivået.
klæm